FRIKÄNDA FÖR MOTORVÄGSBLOCKAD I PROTEST MOT REGERINGENS PASSIVITET

Idag kom domen mot två personer som demonstrerade på centralbron den 24:e oktober. Viktor blir frikänd och Nea får fortsatt skyddstillsyn sedan en tidigare dom. Förut har folk dömts till böter, villkorlig dom eller skyddstillsyn för att de ringt i alarmet. De har försökt varna samhället för en total katastrof och blivit straffade för det. Men nu väljer alltså rättssystemet att gå mildare fram. Är det ett trendbrott vi ser? Har de plötsligt insett att deras barn också kommer att svälta ihjäl om maten tar slut?

Kampen fortsätter så länge samhället inte är hållbart. DU kan hjälpa till och ALLA behövs! Lägg din tid och pengar på något viktigare än julklappar – som till exempel våra barns framtid – och DIN framtid! Enligt många forskare kommer samhället se helt annorlunda ut om bara 20 år om vi inte AGERAR NU på klimatkrisen. Stötta de som agerar genom att donera så lite som en timlön per månad. Bli månadsgivare här: https://chuffed.org/project/aterstallvatmarker

Vi har just nu en hel del föreläsningar IRL planerade. Göteborg, Stockholm, Lund, Umeå, Örebro! Kom och lär dig om klimatkrisen och vad du faktiskt kan göra för framtida generationer samt träffa andra som verkligen bryr sig om klimatet. Läs mer under evenemang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *