Andra vågen av det civila motståndet slutförd

Slut för den här gången – vi ses snart igen

Tre veckor har gått sedan Återställ Våtmarker än en gång traskade ut på gator och vägar i Stockholm för att uppmärksamma politikernas passivitet i den katastrofala situation vi befinner oss. Motståndet har synts och hörts, både i media och på stan. Från allmänheten har det kommit mycket hat – men också så otroligt mycket kärlek.

Många har jobbat stenhårt under dessa veckor på att få folk att ansluta sig till motståndet, och visst gick det! Flera som har kommit i kontakt med Återställ Våtmarker under andra vågens gång har provat på att sitta på vägarna eller blivit involverade på andra sätt.

Det är precis det här som krävs. Att människor, oavsett hur olika vi är och hur våra värderingar skiljer sig, kommer samman till en enad front redo att möta vår tids ödesfråga. Redo att visa uthållighet, trots att samhället hårdnar, innan det är försent och våra barn för alltid är dömda till att kämpa för sina liv i klimat- och samhällskollaps.

Vi ger inte upp. Andra vågen är slut, men om några månader är Återställ Våtmarker tillbaka i huvudstaden. Det blir den tredje och viktigaste vågen – precis i anslutning till valet. Kom med! Du behövs i motståndet.

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *